Referenties

Lotte, Zeewolde

Lotte, Zeewolde

13-04-2023

Wienanda heeft ons voor de tweede keer een hele fijne kraamweek bezorgd! Haar ondersteuning heeft bijgedragen aan een soepele landing van de eerste week. Zo konden we als gezin rustig aan elkaar wennen en was er een goede ondersteuning  bij de verzorging van de kleine en het opstarten van de borstvoeding. Wienanda, wederon bedankt voor je goede zorgen!

Jidde

Jidde

17-03-2023

Onze kraamweek? Die was geweldig! Wienanda heeft onze kraamweek nog mooier gemaakt met haar goede zorgen, gezelligheid en fantastische tips. Naast de flexibiliteit van Wienanda keek ze ook echt naar ons als gezin. We voelden ons allemaal op ons gemak bij haar en konden hierdoor echt een goede start maken met ons gezin van vijf. De 2 oudste kids vonden het erg gezellig met Wienanda, ze nam de tijd voor ze en betrok ze op een fijne manier bij hun jongste broertje. Voor ons gaf dat ook al veel rust, naast de rust en regelmaat die ze meebracht met haar zorg en tips! Wienanda was voor ons een echte kraamtopper!

Kees Zeewolde

Kees Zeewolde

15-03-2023


Tijdens onze kraamweek zijn wij door Jolanda flink in de watten gelegd. Het hele huishouden werd vanaf dag 1 gelijk van ons overgenomen, zodat wij ons helemaal nergens zorgen over hoefde te maken en lekker konden genieten van onze kleine man. Het hele huis kreeg een opfrisbeurt en elke dag werd er een heerlijke maaltijd voor ons klaar gemaakt. Gelukkig vond Jolanda het ook niet erg om die recepten met ons de delen, want wat was dat eten allemaal lekker zeg! Als wij een zware nacht hadden gehad zorgde Jolanda er wel voor dat wij onze rust konden pakken. Dan liet ze ons nog even op bed liggen terwijl zij voor de kinderen zorgde. Ook met de honden hier in huis kan ze super goed overweg. Verder heeft ze ons super goed opweg geholpen met het geven van borstvoeding. Voor ons was dit de eerste keer dat wij borstvoeding gingen geven, en ondanks een moeizame start is het met het advies van Jolanda helemaal goed gekomen.
Jolanda ontzettend bedankt voor deze mooie week die jij ons hebt gegeven, en hopelijk komen wij elkaar nog eens tegen in de wijk! 
Lieve groetjes, 
Anouk, Robin, Sophie & Kees