Referenties

Lizz, Harderwijk

Lizz, Harderwijk

24-04-2024

Na de geboorte van onze eerste dochter Lizz hebben we een super fijne kraamweek gehad met Wienanda! We hebben deze week veel van Wienanda geleerd, tips gekregen, gelachen  en we werden ook nog een goed verzorgd. Het voelde vanaf dag 1 vertrouwd. Ook konden we met al onze vragen bij Wienanda terecht. Je ziet dat dit echt haar passie is!  Dankzij haar waren we na de kraamweek er helemaal klaar voor om het zelf te doen, vol vertrouwen!

Bedankt namens Ilse, Arjan en Lizz voor de goede zorgen!

Marly, Putten

Marly, Putten

31-03-2024

Gelijk tijdens de intake, voelde wij een klik met Wienanda, ook de kinderen konden niet wachten tot de baby kwam want dan zou Wienanda komen. En wat hebben we een onwijs fijne week gehad samen, een kraamweek om nooit te vergeten, waarbij we genoten van ieder moment. Wienanda is ontzettend goed in haar vak, niets is te gek voor haar en alles voelde zo vertrouwd. We hadden niet anders gewild, 1000maal dank! Richard, Stefana, Lieve, Evy en Marly

 

Zare, Nunspeet

Zare, Nunspeet

13-02-2024

 

Als kersverse ouders hebben wij, mede dankzij Wienanda, ontzettend van de kraamweek kunnen genieten! Ze zorgde voor veel rust en haar aanwezigheid voelde als vertrouwd en veilig. We zijn Wienanda dankbaar voor haar lieve hulp, fijne gesprekken en gezelligheid! 

Lieve groet,
Kent en Jaëlle