Referenties

Noek, Harderwijk

Noek, Harderwijk

28-08-2023

Wij zijn blij dat we voor Wienanda hebben gekozen! We hebben een super fijne eerste week gehad en dat is mede gelukt door haar. We moesten dan ook even sikken toen de week al weer voorbij gevlogen was, wat ging dit snel. we missen haar echt! en niet omdat het niet lukt, maar de gezelligheid in huis, je luisterend oor en de vele tips. we noemde haar ook wel ''wieniepedia'' omdat ze voor bijna alles wel een oplossing of een idee had. Gelukkig mag ik haar af en toen nog een appje sturen. Haar hulp bij de borstvoeding en het opstarten  met Noek. Wien(anda) is iemand iemand met mega veel ervaring en kennis en een grote passie voor haar vak. Dit merk je in alles. ik moet nog even niet denken aan een volgende bevalling maar we kunnen niet wachten tot die tijd en dat we je dan weer kunnen vragen! 

Namens Rick, Mirthe en Noek super bedankt!

Micah, Ermelo

Micah, Ermelo

12-08-2023

"na een best pittige bevalling kwamen we als kersverse ouders thuis ui het ziekenhuis. Jolanda was vanaf dat moment voor ons beschikbaar, wat een warm welkom was dit! We hbben ons geen betere kraamweek kunnen wensen. De lichamelijke zorg en ondersteuning voor mij was veilig en kundig, waarbij ze zorg op maat toepaste. Ze dacht actief mee in wat nodig was en zette de juiste lijnen uit. Ook het vertrouwen wat ze me gaf in het geven van de borstvoeding was erg waardevol. Alle voorlichting en praktische adviezen die we hebben gekregen voor onze kleine zijn super toepasbaar (oma weet raad is er niets bij). Als een wervelwind ontzorgde ze ons en ging ze door het huishouden heen, kookte ze met zorg en aandacht en vertroetelde ons!  Als het soms even tegenviel (ook mentaal) dan was daar ruimte voor en was ze er voor ons. De gezellige momenten en waardevolle gesprekkenzullen we best missen! De geboorte van onze eerste zoon is een wonderlijke gebeurtenis, en deze warme kraamzorg zal dit life event als een warme herinnering omhullen! Dankjewel voor alles 

Lieve groet, Jolanda en Rogier

Emma, Zeewolde

Emma, Zeewolde

17-07-2023

Jolanda is absoluut goud waard!
Ze was er voor ons tijdens de thuisbevalling, en zelfs toen we onverwachts naar het ziekenhuis moesten, zorgde Jolanda ervoor dat we bij terugkomst een schoon en opgeruimd huis hadden. Ze stond klaar met een warme, heerlijke maaltijd toen we na een lange dag in het ziekenhuis thuiskwamen. Ze nam alle huishoudelijke taken op zich en hield zelfs de wasmanden leeg, waardoor we ons volledig konden richten op onze nieuwe baby en van de eerste kostbare momenten konden genieten. Haar flexibiliteit met werktijden was een zegen, altijd klaar om te helpen wanneer we haar het meest nodig hadden. De warmte, zorgzaamheid en professionaliteit die Jolanda aan de dag legde, maakten onze kraamweek comfortabel en zorgeloos. Zonder twijfel, een fantastische kraamverzorgster!

Mirjam, Dennis en Emma