Referenties

Zare, Nunspeet

Zare, Nunspeet

13-02-2024

 

Als kersverse ouders hebben wij, mede dankzij Wienanda, ontzettend van de kraamweek kunnen genieten! Ze zorgde voor veel rust en haar aanwezigheid voelde als vertrouwd en veilig. We zijn Wienanda dankbaar voor haar lieve hulp, fijne gesprekken en gezelligheid! 

Lieve groet,
Kent en Jaëlle
 

Noud, Nijkerk

Noud, Nijkerk

12-02-2024

Wij hebben de kraamzorg van Jolanda als bijzonder prettig ervaren. Het was duidelijk te merken dat Jolanda dit werk vanuit haar passie doet. Net dat stapje extra wordt gezet, waardoor eer snel gehandeld kon worden. Bijvoorbeeld bij de borstvoeding waar we wat opstartproblemen mee hadden. Een echte multitasker waarbij er een hoop energie je huis binnenkomt zodra de voordeur weer opengaat. Wij zouden Kraamzorg Zeewolde-Veluwe iedereen aanraden! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen! Groeten, Patrick en Sarah (ouders van Noud)

Nine, Harderwijk

Nine, Harderwijk

06-01-2024

Een super fijne kraamweek gehad met Wienanda als kraamverzorgende. Wienanda is een fijne kraamverzorgende waarbij je merkt dat het werken met baby'tjes echt haar passie is. Ze is duidelijk en leert je alles wat je moet weten. Voor ons was het een hele fijne leuke week, deze kraamweek had van ons nog wel langer mogen duren.