Referenties

Noor

Noor

14-03-2021


Wij hebben afgelopen week een onbezorgde en heerlijke kraamtijd gehad! Ons derde wonder is uitstekend begeleid door de kraamverzorgster Wienanda. Ook voor de andere kinderen was het een fijn thuis, van slingers maken tot pannenkoeken bakken! Voor zowel mama als het gezin was het een onvergetelijke tijd! 
Kundig en behulpzaam in alles wat ze doen!! 
Liefs Fam Rademaker uit Putten 
 

Tristan

Tristan

09-03-2021

Jolanda is acht dagen bij ons geweest als onze kraamverzorgende en wij hebben als kersverse ouders heerlijk van onze eerste week kunnen genieten dankzij haar.  Wat was het fijn haar in huis te hebben! Ze heeft enorm veel ervaring en ze heeft ons ook veel geleerd en tips gegeven over de zorg voor ons kindje, hier zullen we nog lang profijt van hebben. Wij hopen dat,  mochten we weer een kindje krijgen, Jolanda opnieuw onze kraamverzorgende kan zijn, wij geven haar een dikke 10!

Léjanne, Kevin en Tristan uit Zeewolde

 

Malik

Malik

16-02-2021

Hallo Wienanda,

Wij hebben een super kraamtijd gehad dankzij de ondersteuning en lessen van Wienanda. Vanaf het begin voelde het vertrouwd en fijn. Niks is te gek en alles is bespreekbaar. De week vloog voorbij en we vonden het dan ook jammer toen de kraamweek er alweer op zat. Het is duidelijk te merken dat Wienanda liefde heeft voor het vak, zowel in omgang met ons kindje als met ons zelf. Wij zouden kraamzorg Zeewolde zeker aanbevelen bij anderen en mochten wij ooit nog een 2e kindje mogen krijgen dan hopen wij de kraamweek nogmaals met Wienanda te mogen beleven. 
Nogmaals bedankt voor de fijne kraamweek en deze fijne start met onze zoon Malik! 
Liefs, 
Abdel en Melanie uit Harderwijk