Referenties

Boaz

Boaz

14-09-2020

hoi Jolanda,
Bij deze willen wij nog graag een referentie met je delen voor op je website.
14 september 2020 werd onze Boaz geboren. Gelukkig verliep de bevalling heel voorspoedig, mede door jouw professionele hulp. Ook van de kraamweek hebben wij erg genoten. Je hebt ons echt ontzorgt en Marianne heel goed verzorgd. De verjaardagstaart voor Michael welke je samen met hem hebt gemaakt was heerlijk. Kortom, voor ons allemaal was het een feest dat je er was en de week is dan ook omgevlogen. 
Groet,
Matheys, en natuurlijk Marianne, Michael, Nathan en Boaz uit Zeewolde
 

Olivia

Olivia

03-07-2020

Wij zijn begin juli voor de eerste keer ouders geworden. Na een zware bevalling mochten we na een aantal dagen het ziekenhuis verlaten: een spannende tijd en grote stap om dan thuis te komen zonder verpleegsters om je heen die je helpen. Maar die spanning was niet nodig: Jolanda was er al. We kwamen thuis in ons eigen huis in een werkelijk warm bad, alles was al voorbereid en geregeld: wij konden gaan zitten en genieten van het thuis zijn. Zo is het alle dagen gegaan: Jolanda is een lieve vrouw vol kennis en kunde die veel goede tips geeft waar je later nog vaak aan terug denkt. Nog dagelijks denk ik bij bepaalde dingen ‘wat zou Jolanda nu doen’. Dat gecombineerd met heerlijk eten, een schoon huis, leuke gesprekjes tussendoor maar vooral goede en warme zorg voor onze baby en voor ons maakt de kraamtijd onvergetelijk. Een ding weten we zeker: bij elke eventueel volgende kraamweek willen we Jolanda weer!

Guiddo, Simone & Olivia uit Zeewolde

 

James

James

10-03-2020

Ons kraamweek werd een feestje dankzij Jolanda! Wij zaten precies in de week waarbij de Corona maatregelen van toepassing werden en samen met Jolanda vonden we een draai zodat de kleine veilig was en wij alsnog de beste zorg kregen die nodig was. Daarnaast heb ik autisme en ben ik een moeilijke eter, maar Jolanda heeft er voor gezorgd dat ik alles heb gekregen wat ik nodig had. Ze heeft zich aangepast aan onze ritueeltjes, en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ook maakt ze erg lekkere fruitschaaltjes! Met ons zoontje James ging het ook super goed. We hebben alle informatie en zorg gekregen die nodig was waardoor wij daarna super goed zelf verder konden gaan! Wij en James zijn je erg dankbaar en met een eventuele 2e baby willen we je graag terug!