Referenties

James

James

10-03-2020

Ons kraamweek werd een feestje dankzij Jolanda! Wij zaten precies in de week waarbij de Corona maatregelen van toepassing werden en samen met Jolanda vonden we een draai zodat de kleine veilig was en wij alsnog de beste zorg kregen die nodig was. Daarnaast heb ik autisme en ben ik een moeilijke eter, maar Jolanda heeft er voor gezorgd dat ik alles heb gekregen wat ik nodig had. Ze heeft zich aangepast aan onze ritueeltjes, en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ook maakt ze erg lekkere fruitschaaltjes! Met ons zoontje James ging het ook super goed. We hebben alle informatie en zorg gekregen die nodig was waardoor wij daarna super goed zelf verder konden gaan! Wij en James zijn je erg dankbaar en met een eventuele 2e baby willen we je graag terug! 

Puck

Puck

30-01-2020

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad met Jolanda. Na ontslag uit het ziekenhuis stond Jolanda direct voor ons klaar om te helpen met opstarten. De dagen die daarna volgde waren zo fijn. Jolanda zorgt echt voor een zorgeloze kraamweek en betrekt andere gezinsleden er op een fijne manier bij. Jolanda heeft veel kennis op veel fronten. Dat was voor ons fijn, waardoor wij ons snel zelfverzekerd voelden. We hadden ons geen betere kraamtijd  en kraamverzorgster kunnen wensen. Bedankt voor alles, je bent een topper! 

 

Veel liefs, 

Jamie, Linda, Loïs en Puck uit Amersfoort

Tim & Lise

Tim & Lise

03-01-2020

Jolanda, wat zijn we weer super verwend tijdens onze kraamtijd met jou!

Toen bleek dat we zwanger waren heb ik jou meteen op de hoogte gesteld omdat ik graag wilde dat je weer bij ons kwam kramen, net als 10 jaar geleden bij onze dochter Amke!

Persoonlijk vind ik dat jou kracht is dat je het idee hebt dat je geen "vreemde" in huis hebt. Wanneer je bevalt, in ons geval ook nog van een geweldige tweeling, krijg je kraamzorg. Dan is het afwachten wie je krijgt en of het klikt. Jij bent iemand die je er graag tijdens de kraamperiode bij wilt hebben! Jij met alle kennis die je hebt, zorgt ervoor dat alles lekker blijft lopen, geeft een vertrouwd gevoel, zorgt voor de Kids, het huishouden, het eten en je hebt zelfs heerlijk geknutseld met onze 10er. Dit zijn extra geniet momentjes dat er ook aandacht is voor de andere Kids, wat was en is zij gek met jou!

Wederom bedankt Jolanda voor je kennis, je gezelligheid, je veiligheid en alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt!!

Veel liefs
Willem, Heidi Amke, Lise & Tim uit Zeewolde