Referenties

Puck

Puck

30-01-2020

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad met Jolanda. Na ontslag uit het ziekenhuis stond Jolanda direct voor ons klaar om te helpen met opstarten. De dagen die daarna volgde waren zo fijn. Jolanda zorgt echt voor een zorgeloze kraamweek en betrekt andere gezinsleden er op een fijne manier bij. Jolanda heeft veel kennis op veel fronten. Dat was voor ons fijn, waardoor wij ons snel zelfverzekerd voelden. We hadden ons geen betere kraamtijd  en kraamverzorgster kunnen wensen. Bedankt voor alles, je bent een topper! 

 

Veel liefs, 

Jamie, Linda, Loïs en Puck uit Amersfoort

Maria

Maria

18-01-2020

Lieve tante Jolanda,

Wij hebben dankzij jou een ontzettende leuke en bijzondere kraamweek gehad!Je hebt ons enorm in de watten gelegd en we hoefden ons nergens druk over te maken waardoor wij heerlijk van kleine Maria konden genieten.Ook heb jij mij genoeg zelfvertrouwen gegeven, zodat ik je na de kraamweek met een gerust hart kon los laten.

Naast dat je onze tante bent en we het zo gezellig hebben gehad, ben je goed in je werk, professioneel en flexibel en heb je overal handige weetjes voor!

Nu nog steeds volgen wij jou handige huishoudtips op en Joost zijn lievelingsmaaltijd is de spruitenschotel geworden! ;)

Enorm bedankt voor al je hulp en liefde!

Liefs Sabina, Joost & Maria uit Apeldoorn

Tim & Lise

Tim & Lise

03-01-2020

Jolanda, wat zijn we weer super verwend tijdens onze kraamtijd met jou!

Toen bleek dat we zwanger waren heb ik jou meteen op de hoogte gesteld omdat ik graag wilde dat je weer bij ons kwam kramen, net als 10 jaar geleden bij onze dochter Amke!

Persoonlijk vind ik dat jou kracht is dat je het idee hebt dat je geen "vreemde" in huis hebt. Wanneer je bevalt, in ons geval ook nog van een geweldige tweeling, krijg je kraamzorg. Dan is het afwachten wie je krijgt en of het klikt. Jij bent iemand die je er graag tijdens de kraamperiode bij wilt hebben! Jij met alle kennis die je hebt, zorgt ervoor dat alles lekker blijft lopen, geeft een vertrouwd gevoel, zorgt voor de Kids, het huishouden, het eten en je hebt zelfs heerlijk geknutseld met onze 10er. Dit zijn extra geniet momentjes dat er ook aandacht is voor de andere Kids, wat was en is zij gek met jou!

Wederom bedankt Jolanda voor je kennis, je gezelligheid, je veiligheid en alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt!!

Veel liefs
Willem, Heidi Amke, Lise & Tim uit Zeewolde