Referenties

Tim & Lise

Tim & Lise

03-01-2020

Jolanda, wat zijn we weer super verwend tijdens onze kraamtijd met jou!

Toen bleek dat we zwanger waren heb ik jou meteen op de hoogte gesteld omdat ik graag wilde dat je weer bij ons kwam kramen, net als 10 jaar geleden bij onze dochter Amke!

Persoonlijk vind ik dat jou kracht is dat je het idee hebt dat je geen "vreemde" in huis hebt. Wanneer je bevalt, in ons geval ook nog van een geweldige tweeling, krijg je kraamzorg. Dan is het afwachten wie je krijgt en of het klikt. Jij bent iemand die je er graag tijdens de kraamperiode bij wilt hebben! Jij met alle kennis die je hebt, zorgt ervoor dat alles lekker blijft lopen, geeft een vertrouwd gevoel, zorgt voor de Kids, het huishouden, het eten en je hebt zelfs heerlijk geknutseld met onze 10er. Dit zijn extra geniet momentjes dat er ook aandacht is voor de andere Kids, wat was en is zij gek met jou!

Wederom bedankt Jolanda voor je kennis, je gezelligheid, je veiligheid en alles wat je voor ons gedaan en betekend hebt!!

Veel liefs
Willem, Heidi Amke, Lise & Tim uit Zeewolde
 

Saar

Saar

07-10-2019


Lieve Jolanda,
Jij hebt onze kraamweek tot een feestje gemaakt. Je liefde, aandacht, zorg was er voor het hele gezin. Onze jongens waren dol op jou en stonden s ochtends al op de uitkijk naar je komst. 
Niets was je te veel. Je hebt ons echt in de watten gelegd! Je betrok de kids bij de verzorging van hun zusje Saar en hun mama. Wat zijn ze trots op hun mooie diploma! 
Je bent GOUD!
Heel veel liefs, Laurens, Aniek, Joas, Sep en Saar uit Harderwijk
 

Jaro

Jaro

08-08-2019

Lieve Jolanda,

Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad met jou! Altijd een gezellig praatje tussen het harde werken door! Je bent een ontzettend lief mens, heel zorgzaam en professioneel! Een kraamweek om nooit meer te vergeten! Ook onze oudste 2 kids hebben het nog regelmatig over jou. Je hebt er een feestje van gemaakt met ze! Dankjewel!!

Liefs, 

Erwin, Silke, Lynn, Sem en Jaro uit Zeewolde