Referenties

Maikel

Maikel

29-12-2018

Beste Jolanda,

Wat hebben we weer een fijne week gehad! Bij onze eerste twee kinderen was je bij ons in de kraamweek, bij de derde hadden we een andere kraamverzorgster en nu bij onze vierde kon je weer bij ons zijn!

Het was wel een drukke week, kinderen waren vrij van school, we hadden oud en nieuw en jij had een dubbel gezin om te draaien. Toch is in overleg alles goed gegaan en was je voldoende aanwezig om ons de goede zorg te geven! We zijn blij en dankbaar dat het zo kon!

Jolanda, je bent een super kraamverzorgster! Je weet veel, kunt veel informatie en voorlichting geven, je hebt spullen bij je die handig zijn…dan loop je even naar de auto om iets te halen wat dan ook inderdaad helpt! Jolanda je werkt hard, hebt oog voor de dingen die moeten gebeuren! En wat wij heel fijn en bijzonder vonden is dat je er bent voor het hele gezin, je betrekt iedereen bij de zorg, je geeft iedereen aandacht. Dat maakt dat we met z’n allen terug kijken op een fijne week!

Je hebt ook heerlijk gekookt voor ons en vooral het recept met broccoli en aardappel anders komt hier nog geregeld op tafel, dat is in goede smaak gevallen!

Dank je wel voor je goede zorgen!

Liefs van Gersom & Reni, Danisja, Jeffrey, Yasmine en Maikel, uit Nunspeet

Ziva

Ziva

14-11-2018

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad met Jolanda! Met enorm veel zorgzaamheid, liefde en passie is zij bezig om alles op rolletjes te laten lopen.

We hebben, terwijl dit ons tweede kindje was, weer veel nieuwe tips gekregen waar we echt iets mee konden. Naast de zorg voor moeder en kind, vergat Jolanda ook de overige gezinsleden niet! Even een spelletje tussendoor met ons oudste dochtertje (die de dagen nadat Jolanda was weg, nog regelmatig haar naam riep) , het eten klaarmaken zodat we dit 's avonds alleen nog maar aan hoefden te zetten, alles schoon en netjes én daarnaast ook nog veel tijd voor gezellige gesprekken.

Het aantal keer dat je naar je auto bent gelopen om weer even iets 'handigs' op te halen zijn bijna niet te tellen, wat ontzettend fijn dat iemand met zoveel ervaring niet alleen weet hoe een probleempje verholpen kan worden maar ook direct de spullen bij de hand heeft. Ook jouw frisse, nuchtere kijk of verschillende zaken zorgde ervoor dat we al snel ons gevoel durfden volgen, zoals bij het laten slagen van de borstvoeding.

Heel erg bedankt voor alles!

Lieve groetjes,

Willard & Gerlinde  Yara & Ziva van het Goor uit Nunspeet

 

Demi

Demi

16-10-2018

  
Een kraamweek zoals een kraamweek hoort te zijn, dat hebben wij gehad dankzij de lieve/goede zorgen van Jolanda
Allereerst kwamen wij 23.00 thuis van het geboortehuis, voor de opstart kwam Jolanda toch maar even langs om 23.30. Hiermee begon de week al heel erg fijn! 
De dagen er na zagen en voelden wij de liefde en passie voor het vak, niet alleen de baby en de moeder maar ook de vader en oudste dochter zijn erg goed verzorgd.
De ervaring en passie spat er van af en het voelde erg vertrouwd en goed om Jolanda een week in huis te hebben. Zo scheurde ze door het huis heen om het huis op orde te houden, verzorgde ze de baby/moeder en deed ze spelletjes met de oudste dochter. 
Daarnaast heeft ze ook nog wat lekkere maaltijden voorbereid, 's avonds hoefde het alleen de oven in en we konden aan tafel. Ideaal!
Door de flexibiliteit van Jolanda konden we optimaal gebruik maken van haar ervaring. Want ervaring dat heeft ze en dat betekent zo 
veel en is erg fijn bij de 1e dagen na geboorte van de baby. 
Jolanda heel erg bedankt voor de fijne kraamweek. We hebben genoten van deze week! 
Lieve groetjes,
Ernst, Sandra, Sascha en Demi uit Zeewolde