Referenties

Milou, Harderwijk

Milou, Harderwijk

25-02-2023

Wat een heerlijke, warme en gezellige kraamweek hebben wij gehad dankzij Wienanda! We zijn echt ontzorgd. We hadden het geluk dat ze voor de 2e keer bij ons kwam kramen. Er werd echt gekeken naar wat ons gezin nodig had. Dacht mee, zocht mee naar antwoorden en gaf ons goede tips. Wienanda ging ook met onze oudste dochter (2.5 jaar) leuke dingen ondernemen: kleuren, tikkertje spelen, verstoppertje & ze mocht helpen haar zusje in bad doen. Met een echt schort aan, wat was ze trots!  Door dit alles voelde ik me echt een kraamvrouw die kon genieten van alles om mij heen. Wienanda is een zeer ervaren kraamverzorgende in hart en nieren. We kijken terug op een hele fijne en warme kraamtijd.

Veel liefs, Marco, Femke, Lauren en Milou

Hannah, Zeewolde

Hannah, Zeewolde

19-02-2023

Lieve Wienanda

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. We hebben er echt van genoten en het ervaren als één grote feestweek. En wat is het fijn dat jullie naar de persoonlijke wensen kijken. Daarnaast veel kennis en ervaring. Het was ook fijn dat er naar het hele gezin werd om gekeken. Dus in het weekend en na school was er ook altijd even tijd voor de trotse grote broer.

Veel liefs, Wilbert, Manon, Fedde & Hannah

 

Thomas, Harderwijk

Thomas, Harderwijk

10-02-2023

Jolanda, wat fijn dat je voor de 2de keer bij ons wilde kramen, eerst in 2017 met Luuk. Dat was ons zo goed bevallen, je verwende ons iedere dag met lekker ontbijt en avondeten, ook heb je ons goed begeleid met borstvoeding en natuurlijk je gezellige geklets.Daarom was het voor ons vanzelfsprekend om je weer te vragen toen we in juni 2022 wisten weer in verwachting te zijn. Dus hebben we gelijk contact met je opgenomen, het intake  gesprek was gelijk weer heel gezellig.Op vrijdag 10 februari 2023 was het dan zover, in de nacht is onze 2de zoon en broertje Thomas geboren, ik heb je vroeg in de ochtend hierover geappt en toen we weer thuis waren uit het ziekenhuis, was je snel bij ons thuis in Harderwijk.We hebben weer fijne, gezellige dagen met je gehad en willen je dan ook een ieder ander aanraden als kraamhulp. Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek en we hopen dat je nog vele jaren met veel plezier bij een hoop gezinnen mag kramen.

Liefs, Henk, Annemarie, Luuk en Thomas Mulder