Referenties

Sem, Putten

Sem, Putten

22-01-2022

Lieve Wienanda

Jouw gezelligheid, aandacht, luisterend oor, betrokkenheid, humor, vele goede tips en adviezenhebben ervoor gezorgd dat wij een super fijne kraamweek met jou hebben gehad! vanaf het begin voelde het heel vertrouwd en fijn en konden wij echt ons zelf zijn bij jou!

Niks was voor jou teveel, van spelen met de hond Fien, het huishouden, de ontbijtjes op bed, helpen bij het vouwen van de geboortekaartjes,het ontvangen van de visite tot aan je heerlijke rode kool ovenschotel. En natuurlijk het allerbelangrijkste,  je fantastische goede zorgen voor ons allemaal!

Van ons krijg je een dikke 10 en we zullen iedereen aanraden om voor jou als kraamverzorgende te kiezen. Bedankt voor de onvergetelijke week Wienanda en mochten we ooit  nog een kindje krijgen dan is er geen twijfel over mogelijk en bellen wij direct jou! 

Veel liefs Hendrikjan, Lisa en Sem van Hierden 

 

Wessel, Zeewolde

Wessel, Zeewolde

17-11-2021

Lieve Jolanda,

Je was echt een topper tijdens onze kraamweek! Wij moesten als kersverse ouders alle kneepjes van het vak nog leren, en je hebt ons heel veel geleerd in die week. Je wist precies wat wij nodig hadden in die week, en we zijn ook enorm vertroeteld door je! We begonnen met een achterstand met Wessel, door bepaalde omstandigheden en nalatigheid van het ziekenhuis in Almere na de bevalling, maar dankzij jou is deze achterstand compleet weggewerkt na 1 week tijd. Alle tips en ideeën van je heeft ervoor gezorgd dat mijn borstvoeding op gang kwam, en dat er een soort ritme kwam in ons nieuwe leven. Jolanda, Bedankt voor alles!!

Groetjes, 
Wouter en  Suzanne
 

Luca, Putten

Luca, Putten

08-11-2021

Lieve Wienanda

Je bent voor de tweede keer als kraamverzorgende bij ons thuis geweest.

De eerste keer hebben wij zo genoten en voelde het zo relaxed allemaal, een ervaren kraamverzorgende is fijn!

dat wij jou met onze tweede zwangerschap opnieuw gevraagd hebben.

Je handige tips vonden wij super en ook het huishouden deed je erbij.

Wij konden genieten van ons zoontje Luca. Onze oudste zoon Vinz van 4 jaar vraagt nog vaak wanneer komt Wienanda terug?

Bedankt voor alles!