Referenties

Leander

Leander

01-09-2020

Hoi Jolanda, 
Na een heftige bevalling en een paar vervelende dagen in het ziekenhuis mochten we thuis komen met de verzorging van Jolanda. Dit voelde direct als een warm bad waarin we terecht waren gekomen! Door haar praktische aanpak en focus op de mooie en positieve dingen hebben we een heerlijke kraamweek gehad. De borstvoeding is mede door haar een (duurzaam) succes geworden. En ook haar hulp bij het ontwikkelen van regelmaat heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat onze zoon een goede slaper is geworden. We hadden het ons niet beter kunnen wensen!

Groet Laurien,  uit Zeewolde

Olivia

Olivia

03-07-2020

Wij zijn begin juli voor de eerste keer ouders geworden. Na een zware bevalling mochten we na een aantal dagen het ziekenhuis verlaten: een spannende tijd en grote stap om dan thuis te komen zonder verpleegsters om je heen die je helpen. Maar die spanning was niet nodig: Jolanda was er al. We kwamen thuis in ons eigen huis in een werkelijk warm bad, alles was al voorbereid en geregeld: wij konden gaan zitten en genieten van het thuis zijn. Zo is het alle dagen gegaan: Jolanda is een lieve vrouw vol kennis en kunde die veel goede tips geeft waar je later nog vaak aan terug denkt. Nog dagelijks denk ik bij bepaalde dingen ‘wat zou Jolanda nu doen’. Dat gecombineerd met heerlijk eten, een schoon huis, leuke gesprekjes tussendoor maar vooral goede en warme zorg voor onze baby en voor ons maakt de kraamtijd onvergetelijk. Een ding weten we zeker: bij elke eventueel volgende kraamweek willen we Jolanda weer!

Guiddo, Simone & Olivia uit Zeewolde

 

James

James

10-03-2020

Ons kraamweek werd een feestje dankzij Jolanda! Wij zaten precies in de week waarbij de Corona maatregelen van toepassing werden en samen met Jolanda vonden we een draai zodat de kleine veilig was en wij alsnog de beste zorg kregen die nodig was. Daarnaast heb ik autisme en ben ik een moeilijke eter, maar Jolanda heeft er voor gezorgd dat ik alles heb gekregen wat ik nodig had. Ze heeft zich aangepast aan onze ritueeltjes, en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ook maakt ze erg lekkere fruitschaaltjes! Met ons zoontje James ging het ook super goed. We hebben alle informatie en zorg gekregen die nodig was waardoor wij daarna super goed zelf verder konden gaan! Wij en James zijn je erg dankbaar en met een eventuele 2e baby willen we je graag terug!