Referenties

Owen, Zeewolde

Owen, Zeewolde

15-12-2023

Dankzij Jolanda hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Zij behoudt de rustin huis terwijl wij die minder hadden door alle nieuwe indrukken en dergelijke. Wij zijn hier enorm dankbaar voor.

Ps we missen je nu al

Bobbie, Nigel, James en Owen

Noé, Harderwijk

Noé, Harderwijk

01-11-2023

Wienanda kon voor de tweede keer onze kraamverzorgster zijn. Daar waren wij heel blij mee, want de kraamweek van ons 2e kind was al geweldig. Noé had haar geboorte precies zo gepland dat Wienanda de tijd voor ons had en daar hebben we enorm van genoten. Naast dat er met liefde voor ons gezorgd wordt, zien we dat Wienanda zelf ook erg geniet van haar werk. De zorg voor moeder en kind is professioneel, met veel handige tips/ adviezen en 'oja' momentjes en daarnaast kun je ook heerlijk met haar kletsen en lachen. Wienanda is lekker nuchter en reëel, ze legt de lat niet te hoog voor ons als ouders en denkt fijn met ons mee over bijvoorbeeld de balans tussen alle activiteiten, bezoekjes en de nodige rust.
Het is erg gezellig om Wienanda in huis te hebben, dat vonden broer en zus ook, want ook voor hen werd goed gezorgd. Samen kleuren, puzzelen, traktaties maken, maar natuurlijk ook leren hoe je je babyzusje in bad moet doen. Beide zijn geslaagd en kregen een diploma! 
Zelfs voor papa werd er goed gezorgd! Regelmatig even ontzorgd worden om bij te komen van de korte nachtjes is erg fijn. Helemaal omdat we weten dat er ondertussen met veel liefde voor onze kinderen gezorgd wordt. Wat een bijzondere week was dit, die ook zo weer voorbij vloog. Bedankt Wienanda voor deze mooie week! 

Liefs Gido & Marlies, Veerle, Daan en Noé

Phileine, Harderwijk

Phileine, Harderwijk

23-10-2023

Wienanda heeft onze kraamweek een gouden randje gegeven. Met veel zorg voor ons gezin, de leuke activiteiten voor de kinderen in deze herfstvakantie. ( 5 en 7 jaar) en alle praktische tips voor zowel de moeder als onze dochter op het gebied van verzorging, ritme en rust hebben er echt voor gezorgd dat we een fantastische start als gezin van vijf hebben gehad.