Wie zijn wij?

Graag stel ik me aan u voor,

Mijn naam is Jolanda van Voorst. In 2004 heb ik een lang gekoesterde  wens in vervulling laten gaan en heb ik de opleiding gevolgd en mag ik het mooie beroep van kraamverzorgende uitoefenen. Bij veel jonge gezinnen heb ik met passie en plezier mijn kennis door mogen geven.

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 getrouwde  kinderen en oma van 6 kleinkinderen.

Mijn werkweek is fijn als ik zie dat u in uw kraambed geniet van deze mooie week, uw overige gezinsleden mee genieten en als ik kraamtechnisch u kan ondersteunen met de tips en aanwijzingen die u nodig heeft, en u na 8 dagen zeker genoeg ben en weet waar u op moet letten en hoe u moet handelen.

Ik zou het leuk vinden om bij u de kraamweek tot een feestje te maken.


 Graag stel ik mijzelf aan jullie voor.

Ik ben Wienanda Mazier-Haklander. Ik ben getrouwd met Evert en samen hebben wij twee tieners: Nienke en Sietse.
Voor mij was al vroeg duidelijk dat ik kraamverzorgende wilde worden. Na de MAVO heb ik de opleiding MBO Verzorging  afgerond met als specialisatie Kraamzorg.

Vanaf 1998 werk ik als gediplomeerd kraamverzorgende en tot op de dag van vandaag heb ik heel veel plezier in mijn werk.
Ik vind het mooi om een gezin te mogen begeleiden in de kraamweek, advies te geven en eventuele problemen te signaleren en hier samen een oplossing voor te zoeken.

Mijn doel is om persoonlijke kraamzorg te verlenen waarbij de wensen van het gezin centraal staan. Ik sta jullie graag met raad en daad bij in de kraamweek om jullie op de laatste kraamzorgdag met het volste vertrouwen gedag te kunnen zeggen