Rondom de zorg

Aanmelden is mogelijk  via de website onder het kopje  “aanmelden.”

Binnen 24 uur ontvang je van ons een  een mail/telefoon  of je zorg wel/niet in onze agenda past.

Past jullie zorg in onze planning dan nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact op om aanvullende gegevens te noteren. Wij bellen  in de avonduren, zo tussen 19.00 en 20.00.

Na dit telefonisch contact  ontvang je via de  mail de overeenkomst die je digitaal kunt ondertekenen.

Graag ontvangen wij  binnen 14 dagen de zorgovereenkomst  digiteel ondertekend retour.  Als wij deze overeenkomst hebben ontvangen en ondertekend retour hebben gestuurd is je inschrijving definitief

Rond de 32e week van de zwangerschap maken wij een afspraak voor de intake/kennismaking. Naast uitleg en informatie ontvangt je van ons ook het zorgdossier wat in de kraamtijd gebruikt wordt voor het invullen van de controles van moeder en kind. Tevens krijgt je een kleine attentie als dank voor de aanmelding.

Jullie krijgen onze (06-nummers) gevens zodat jullie direct contact met een van ons  kan  opnemen als je thuis gaat bevallen of bij thuiskomst uit het geboortehuis/ziekenhuis.

Bij het starten van de kraamweek worden de zorguren waar jullie recht op hebben, in overleg, verdeeld over de 8 dagen.

Op de derde zorgdag zal er een 3e dags evaluatie plaats vinden.

Aan het einde van de kraamtijd zal de kraamverzorgende de zorg van jullie kind schriftelijk overdragen aan het bureau Centrum voor Jeugd en Gezin. Ongeveer een week na het vertrek van de kraamverzorgende zal er een medewerkster van het bureau op huisbezoek komen. Voor het maken van deze afspraak wordt er telefonisch contact met jullie opgenomen, ze bellen met een anoniem nummer.

Na het vertrek van de kraamverzorgende ontvang je  per mail een enquête met vragen over hoe jullie onze zorg hebben ervaren, mits je daar toestemming voor hebt gegeven. Wij waarderen het erg als je deze enquête wilt invullen.