Rondom de zorg

Aanmelden is mogelijk  via de website onder het kopje  “aanmelden.”

Binnen 24 uur ontvang je een mail of je zorg wel/niet in mijn agenda past.

Past jullie zorg in mijn planning dan neem ik binnen 3 werkdagen telefonisch contact op om je persoonlijke gegevens te noteren. Er wordt dan o.a. naar je BSN-nummer en geboortedatum gevraagd, hiermee kan ik zien waar je verzekerd bent. Het is handig als je deze gegevens bij de hand hebt. Ik bel in de avonduren, zo tussen 19.00 en 20.00.

Na dit telefonisch contact  ontvang je binnen een week een envelop met daarin:

  • Een bevestigingsbrief
  • 2 overeenkomsten.
  • 1 retourenvelop met postzegel.
  • 1 blad met informatie omtrent de zorg.
  • Algemene voorwaarden

Graag ontvangen ik binnen 14 dagen één zorgovereenkomst  ondertekend retour , het andere exemplaar is voor je eigen administratie. Als ik deze overeenkomst heb ontvangen is je inschrijving definitief.

Rond de 32e week van de zwangerschap maak ik een afspraak voor de intake/kennismaking. Naast uitleg en informatie ontvangt je van mij ook het zorgdossier wat in de kraamtijd gebruikt wordt voor het invullen van de controles van moeder en kind. Tevens krijgt je een kleine attentie als dank voor de aanmelding.

Jullie krijgen mijn (06-nummer) gevens zodat jullie direct contact met mij kunnen opnemen als je thuis gaat bevallen of bij thuiskomst uit het geboortehuis/ziekenhuis.

Bij het starten van de kraamweek worden de zorguren waar jullie recht op hebben, in overleg, verdeeld over de 8 dagen.

Op de derde zorgdag zal er een collega  jullie 's avonds bellen om te informeren of met de zorg alles naar wens loopt. Het wordt altijd van te voren gemeld.

Aan het einde van de kraamtijd zal ik de zorg van jullie kind schriftelijk overdragen aan het bureau Centrum voor Jeugd en Gezin. Ongeveer een week na het vertrek van de kraamverzorgster zal er een medewerkster van het bureau op huisbezoek komen. Voor het maken van deze afspraak wordt er telefonisch contact met jullie opgenomen, ze bellen met een anoniem nummer.

Na het vertrek van de kraamverzorgende ontvang je van het bureau Triqs per mail een enquête met vragen over hoe jullie mijn zorg hebben ervaren, mits je daar toestemming voor hebt gegeven. Ik waardeer het erg als je deze enquête wilt invullen.