Rondom de zorg

Aanmelden is mogelijk  via de website onder het kopje  “aanmelden.”

Binnen 24 uur ontvang jevan ons een  een mail/telefoon  of je zorg wel/niet in onze agenda past.

Past jullie zorg in onze planning dan nemen wij binnen 3 werkdagen telefonisch contact op om aanvullende gegevens te noteren. Wij bellen  in de avonduren, zo tussen 19.00 en 20.00.

Na dit telefonisch contact  ontvang je binnen een week een mail met daarin:

  • Een bevestigingsbrief
  • 1 blad met informatie omtrent de zorg.
  • Aanvullende Algemene voorwaarden

Graag ontvangen wij  binnen 14 dagen de zorgovereenkomst  digiteel ondertekend retour.  Als ik deze overeenkomst heb ontvangen is je inschrijving definitief.

Rond de 32e week van de zwangerschap maak ik een afspraak voor de intake/kennismaking. Naast uitleg en informatie ontvangt je van mij ook het zorgdossier wat in de kraamtijd gebruikt wordt voor het invullen van de controles van moeder en kind. Tevens krijgt je een kleine attentie als dank voor de aanmelding.

Jullie krijgen mijn (06-nummer) gevens zodat jullie direct contact met mij kunnen opnemen als je thuis gaat bevallen of bij thuiskomst uit het geboortehuis/ziekenhuis.

Bij het starten van de kraamweek worden de zorguren waar jullie recht op hebben, in overleg, verdeeld over de 8 dagen.

Op de derde zorgdag zal er een collega  jullie 's avonds bellen om te informeren of met de zorg alles naar wens loopt. Het wordt altijd van te voren gemeld.

Aan het einde van de kraamtijd zal ik de zorg van jullie kind schriftelijk overdragen aan het bureau Centrum voor Jeugd en Gezin. Ongeveer een week na het vertrek van de kraamverzorgster zal er een medewerkster van het bureau op huisbezoek komen. Voor het maken van deze afspraak wordt er telefonisch contact met jullie opgenomen, ze bellen met een anoniem nummer.

Na het vertrek van de kraamverzorgende ontvang je van het bureau Triqs per mail een enquête met vragen over hoe jullie mijn zorg hebben ervaren, mits je daar toestemming voor hebt gegeven. Ik waardeer het erg als je deze enquête wilt invullen.