Referenties

Victor,Zeewolde

Victor,Zeewolde

08-09-2021

Dag Lieve Jolanda,
De eerste keer toen ik voor je koos was puur geluk.Toen ik voor de tweede keer zwanger werd, wist ik meteen dat ik jou weer wilde als onze kraamzorg.Je bent een engel die met haar volle hart aan het helpen is!

P.S.
Mocht er een derde komen, zal ik je meteen bellen ;)

Gijs, Dronten

Gijs, Dronten

07-09-2021

Wienanda krijgt een 10!

Wat een geweldige ervaring was onze kraamweek! Echt een feestweek! 

Ons eerste kidje is geboren op 31 augustus 2021 en ondanks de corona en alle drukte rondom de kraamzorg hebben wij het complete plaatje gehad.

Hoe fijn is het als iemand helemaal invoegt in het gezinshuihouden en je wegwijs maakt met je kleintje zonder dat je je opgelaten voelt!

Met al haar kennis en ervaring leek het wel of ze de toekomst kon voorspellen.

Daardoor wisten we ons in de nachten ook vertrouwd te voelen met ons kindje en te handelen in de voorspelde situaties.

Naast dat ze super professioneel handelde hebben we veel plezier gehad en veel gelachen. Één ding is zeker, als we nog een kindje mogen krijgen dan bellen we jou direct!

Liefs David, Margot en Gijs Bruinekool

 

Milan, Putten

Milan, Putten

25-08-2021

Lieve Wienanda

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Wij konden ons zelf zijn en je hebt ons goed geholpen en ondersteund met alles wat er bij een kraamweek komt kijken.

Je bent duidelijk en daarnaast empatisch wat wij als erg prettig hebben ervaren. Ook onze eerste zoon was erg gek met je en heeft het nog over je!

Bedankt hiervoor! Hopelijk gaan er nog veel gezinnen van jou goede zorg  en kennis genieten! Wij raden je van harte aan. 

Groetjes Familie van Dasselaar