Referenties

James

James

10-03-2020

Ons kraamweek werd een feestje dankzij Jolanda! Wij zaten precies in de week waarbij de Corona maatregelen van toepassing werden en samen met Jolanda vonden we een draai zodat de kleine veilig was en wij alsnog de beste zorg kregen die nodig was. Daarnaast heb ik autisme en ben ik een moeilijke eter, maar Jolanda heeft er voor gezorgd dat ik alles heb gekregen wat ik nodig had. Ze heeft zich aangepast aan onze ritueeltjes, en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ook maakt ze erg lekkere fruitschaaltjes! Met ons zoontje James ging het ook super goed. We hebben alle informatie en zorg gekregen die nodig was waardoor wij daarna super goed zelf verder konden gaan! Wij en James zijn je erg dankbaar en met een eventuele 2e baby willen we je graag terug! 

Puck

Puck

30-01-2020

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad met Jolanda. Na ontslag uit het ziekenhuis stond Jolanda direct voor ons klaar om te helpen met opstarten. De dagen die daarna volgde waren zo fijn. Jolanda zorgt echt voor een zorgeloze kraamweek en betrekt andere gezinsleden er op een fijne manier bij. Jolanda heeft veel kennis op veel fronten. Dat was voor ons fijn, waardoor wij ons snel zelfverzekerd voelden. We hadden ons geen betere kraamtijd  en kraamverzorgster kunnen wensen. Bedankt voor alles, je bent een topper! 

 

Veel liefs, 

Jamie, Linda, Loïs en Puck uit Amersfoort

Maria

Maria

18-01-2020

Lieve tante Jolanda,

Wij hebben dankzij jou een ontzettende leuke en bijzondere kraamweek gehad!Je hebt ons enorm in de watten gelegd en we hoefden ons nergens druk over te maken waardoor wij heerlijk van kleine Maria konden genieten.Ook heb jij mij genoeg zelfvertrouwen gegeven, zodat ik je na de kraamweek met een gerust hart kon los laten.

Naast dat je onze tante bent en we het zo gezellig hebben gehad, ben je goed in je werk, professioneel en flexibel en heb je overal handige weetjes voor!

Nu nog steeds volgen wij jou handige huishoudtips op en Joost zijn lievelingsmaaltijd is de spruitenschotel geworden! ;)

Enorm bedankt voor al je hulp en liefde!

Liefs Sabina, Joost & Maria uit Apeldoorn