Referenties

Malik

Malik

16-02-2021

Hallo Wienanda,

Wij hebben een super kraamtijd gehad dankzij de ondersteuning en lessen van Wienanda. Vanaf het begin voelde het vertrouwd en fijn. Niks is te gek en alles is bespreekbaar. De week vloog voorbij en we vonden het dan ook jammer toen de kraamweek er alweer op zat. Het is duidelijk te merken dat Wienanda liefde heeft voor het vak, zowel in omgang met ons kindje als met ons zelf. Wij zouden kraamzorg Zeewolde zeker aanbevelen bij anderen en mochten wij ooit nog een 2e kindje mogen krijgen dan hopen wij de kraamweek nogmaals met Wienanda te mogen beleven. 
Nogmaals bedankt voor de fijne kraamweek en deze fijne start met onze zoon Malik! 
Liefs, 
Abdel en Melanie uit Harderwijk
 

 

Nowi

Nowi

10-01-2021

Hoi Wienanda,


Toen wij hoorden in verwachting te zijn van een dochter kwamen wij al snel in contact met Wienanda. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste dag van de kraamweek voelde haar aanwezigheid als een warm bad. De combinatie van een enthousiaste persoonlijkheid en uitgebreide kennis en ervaring maken dat je je op elk moment bij haar op je gemak voelt.
Tijdens de thuisbevalling, en de nasleep daarvan, waren er bij ons een aantal medische complicaties. Wienanda wist in die situaties de kalmte te bewaren en zowel moeder als vader gerust te stellen. Toen dat achter de rug was zijn wij door haar volledig in de watten gelegd, van ontbijt tot aan schoonmaak en van geboortekaartjes versturen tot aan het ontvangen van bezoek, niets was te gek! Daarnaast heeft zij een belangrijke rol gespeeld bij onze eerste stappen als ouders en ons alle ins en outs verteld over de baby. Geen vraag waar zij het antwoord niet op wist en haar praktische tips helpen ons tot op de dag van vandaag. 
Wienanda heeft ons de start gegeven waar je als kersverse ouders op hoopt. Met zoveel liefde en passie, voor zowel de baby als voor haar vak, is zij erin geslaagd ons klaar te stomen voor het ouderschap. Wij zullen haar daar altijd dankbaar voor zijn. Wij zijn ambassadeur geworden en zullen haar bij iedereen aanraden!
Liefs van Bas, Daisy en Nowi (Harderwijk)
 

Boaz

Boaz

14-09-2020

hoi Jolanda,
Bij deze willen wij nog graag een referentie met je delen voor op je website.
14 september 2020 werd onze Boaz geboren. Gelukkig verliep de bevalling heel voorspoedig, mede door jouw professionele hulp. Ook van de kraamweek hebben wij erg genoten. Je hebt ons echt ontzorgt en Marianne heel goed verzorgd. De verjaardagstaart voor Michael welke je samen met hem hebt gemaakt was heerlijk. Kortom, voor ons allemaal was het een feest dat je er was en de week is dan ook omgevlogen. 
Groet,
Matheys, en natuurlijk Marianne, Michael, Nathan en Boaz uit Zeewolde