Referenties

Zoë, Zeewolde

Zoë, Zeewolde

30-10-2022

Wij zijn ontzettend blij dat Wienanda bij ons is geweest. Na een intense eerdere kraamperiode van ons stilgeboren zoontje, voelden we ons vereerd dat Wienanda ons deze keer mocht helpen om voor onze dochter te zorgen. We hebben ontzettend veel geleerd. Wienanda heeft met al haar ervaring zoveel kennis aan boord dat we met al onze vragen bij haar terecht konden. Hulp bij de borstvoeding, alle mogelijke manieren van aanleggen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is aan bod geweest. We zijn volledig ontzorgd en konden daarom ongestoord genieten van onze tijd samen als gezin. Van serieuze gesprekken tot schaterlachen, voor ons was jij het gouden randje in deze bijzondere kraamweek. Zo fijn dat je er weer was! Hopelijk tot de volgende keer!

Lucas, Nunspeet 04-10-2022

Lucas, Nunspeet 04-10-2022

24-10-2022

Jolanda is bij ons voor de 3e keer wezen kramen. Wat was het weer fijn en vertrouwd om Jolanda in ons huis te hebben. Naast de gezelligheid bied ze zorg op maat wat erg waardevol is in een gezin met jonge kinderen. Ook voor wat natuurlijke tips en tricks omtrent de verzorging en warmte bij je kindje kan ze je helpen. Wij kijken terug op een fijne en ontspannen week!

Lieve groet,
Anne & Manon
Fleur, Fedde, Thijn & Lucas

Laurens, Harderwijk

Laurens, Harderwijk

05-10-2022

Wij zijn heel blij dat Wienanda ons zo goed heeft begeleidt zowel voor als tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Ze is enorm betrokken en zorgt ervoor dat zowel de baby als het gezin kan wennen aan de nieuwe situatie. Wij hebben daarom de kraamperiode als heel fijn ervaren. Voor ons was dit een hele fijne start! Simone, Marc en Laurens